text size:
print page
Комплексен индустриален сервиз ЕООД
 
гр. ПловдивАдрес:

Пловдив 4009, ул. „Асеновградско шосе“

Телефон:

032 609 715

Факс:

032 609 778

E-mail:Николай Гуркопашов0882 100 209