Новини
text size:
print page
Фирмен фамилен празник 2010
05.07.2010
На 3 юли 2010 г. в местността „Копривките“ се проведе фамилният празник на фирмите от КЦМ 2000 Груп. Лошото време не попречи на стотиците желаещи да се включат в тържеството. Празникът има дълга история, но като събитие на всички фирми от Групата се провежда за 6-та поредна година. В неформална обстановка си дават среща бивши и настоящи работници и служители, дошли със своите семейства. Фамилният празник е емоционален израз на споделеното партньорство и принадлежност към Групата.

Участниците бяха поздравени от Никола Добрев – главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 АД и Стоян Пехливанов – изпълнителен директор на КЦМ АД. По традиция, бяха връчени подаръци на пенсионерите с над 20 години трудов стаж в Групата. Зам. председателят на Доброволното спортно дружество Николай Старев награди отборите-победители и индивидуалните първенци от състезанията по футбол, тенис на корт, тенис на маса, шах, бридж и спортна стрелба между представителите на фирмите от Групата.

С бурни аплодисменти на импровизираната сцена малки и големи приветстваха куклата-любимец на няколко поколения „Педя човек – лакът брада“ и възхитителната Слава Рачева. И един любопитен факт – оказа се, че прочутата кукла и Комбинатът за цветни метали са връстници, чието съществуване води начало от далечната 1961 г.

С нескрита радост бяха посрещнати и чудесните актьорите от пловдивския Куклен театър, които не пропуснаха да организират за малчуганите интересни състезания, игри и забавления и да ги зарадват с атрактивни подаръци. За доброто настроение на всички допринесоха неостаряващите хитове на Стефан Диомов и вокална група „Петте сезона“.